I dag har vi tre hundar hemma.

Det är först och främst Bamse som är vår trygga ledare i flocken. Sen är det Plumpen, minstingen med ett humör för tio, alla backar för den lille när han äter eller försvarar sitt ben. Sist men inte minst har vi Mimmi, en norska med en rejäl vilja och styr med pojkarna som hon vill.

DE VI MINNS.

Müslis Birk, Tarzan.
Vår första "kines" som vi hade lyckan att få bo hos i 12 år. Han var en härlig karaktär som inte lämnade någon oberörd.

Belshaw`s Pink Suede, "Pondus".
Pondus var vår andra "kines". Han var en liten filosof som vi fick via Chinese Crestedklubben. Han lärde vår Laban allt han kunde.
Foto: Jean T Alexandersson

Suanho´s Killisnoo, "Killian".
Killis var en ljuvlig liten pojke som alltid var vår clown och glädjespruta. Tyvärr fick vi inte bo med honom i så många år.

Kulana´s Pretty Poison "Ivy

Ivy kom in till oss via Sanna Wrisnig på kennel Twice As Nice. Ivy är ett riktigt yrväder som fångade Torgnys hjärta totalt. Hon var verkligen pappas flicka.

Ivy har ett flertal bt-placeringar i utställningsringen och har 3 st r-cert, men, framför allt är hon ett riktigt charmtroll.

Pontaz Magica de Hex

Maggan var vår första keeper. Maggan var en dam med mycket bus och rackartyg på gång hela tiden. Hon gick inte i ringarna så mycket då hon inte tyckte det var så kul. Hon var helt fantastisk karaktär som ger oss många skratt och många gråa hår. Maggan slutade med ett flertal bt-placeringar med r-cert, cert och ett nordiskt cert.