SPEECHLESS ON CLOUD NINE, "LABAN"
20140817

Laban är en filosof som älskar att ligga och mysa lika mycket som att få leka jage i vår trädgård. Laban bor hos Louise, Gustav och Gry Ahlqvist tillsammans med sin bästa kompis Thelma.

Laban har 2 BOB-valp, 1 BIM, 1 cert och 1 r-cert.
2016 genomförde Laban BPH med skottprov utan några problem.
PONTAZ GLADSTONE GANDER, "ALEX"

20170621

Alex, är som sin namne Aleander Lucas, en snygg kille som går genom livet med all lycka i sin färd. Han är ställd två gånger på inoffare och blivit BIM båda gångerna i hård konkurrens. I dag bor Alex hos Maja och Tomas Westin och har fått en bästa kompis i Seppo som är en härlig CCD.

DESIRE ME WHEN DOVES CRY, "PRINCE".

Född 2016-04-25

Prince är Bamses son och vårt busfrö. Honom äger vi tillsammans med Sandra Shaw på kennel Desireme. Prince älskar allt och alla, ett riktigt yrväder som det händer en massa kring hela tiden. Jag har tränat lite agility med Prince vilket han älskar (som allt annat vi hittar på med honom).

Prince blev 2 bästa hane på CCClubbens Vårspecial i Lidköping, tog sitt första cert och blev BIS-junior endast 12 månader gammal och bara hans andra offeciella utställning i hetluften som vuxen.

Prince har flyttat till Carina Olsson i Falund och älskar sin nya familj med två små prinsessor, blandisar yorkie och kines. De jagar mattes höns och gör en massa bus till mattes förtvivlan och glädje.